Ens ha agradat molt Astúries, però pels que sou cafeters com nosaltres, us he d'avisar que els cafès, en general, els fan molt llargs, i a part, sembla que el torrat és excessiu.
Fins hi tot, en un gest desesperat, varem entrar en un Jamaica a Oviedo, i el cafè, per sorpresa nostra, era més bo, però no acabava de ser com els que prenem a Catalunya. No sé que pensar, sé que el tema cafè és molt cultural, però les màquines són bones, serà l'aigua, la quantitat que hi posen, lo fi que molen el gra, o com em sembla a mí, el torren massa?
Fins hi tot, en un gest desesperat, varem entrar en un Jamaica a Oviedo, i el cafè, per sorpresa nostra, era més bo, però no acabava de ser com els que prenem a Catalunya. No sé que pensar, sé que el tema cafè és molt cultural, però les màquines són bones, serà l'aigua, la quantitat que hi posen, lo fi que molen el gra, o com em sembla a mí, el torren massa?
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada