dijous, 12 d’agost del 2010

3ª Nit dels Vins de Torroja del Priorat

Aquest proper dissabte 21 d'Agost de 2010, a Torroja del Priorat s'organitza la 3ª Nit dels vins de Torraja del Priorat, amb el següent programa únicament per persones vinculades al món del vi, però amb la petita variació de què aquest aquest any els familiars (petits i grans).

17,30 h.: Rebuda a la terrassa de l'Hotel Abadia de tots els assistents. Els acompanys que ho desitgin podran anar gratuitament a la piscina municipal.
18h.: Recorregut en 4X4, per visitar alguns dels punts més alts de Torroja del Priorat, des d'on es poden contemplar vistes espectaculars de les nostres vinyes.
20h.: Arribada a la casa rural Cal Compte, on es podran tastar a cegues tots els vins elaborats en la nostra població, de manera informal. Podreu triar diferents decantadors numerats.
21h.: Descoberta dels vins tastats. Seguidament, servirem un petit pica-pica, en el qual estaran convidats els familiars i/o acompanyants.
A partir de les 22h.: Trasllat a la piscina municipal, on tindra lloc el tast amateur dels nostres vins, del qual també, us envíem programa adjunt.
Una bona ocasió per tastar Torroja.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 
Wine Blogger