Els catalans som un poble de foc, i una de les dates més assenyalades és Sant Joan, o millor dit, la revetlla de Sant Joan, quan tot el país s'encén amb la flama del Canigó, i l'olor a pólvora s'apropia de tots els racons del nostre país.
Avui us volem suggerir uns quants vins per aquest dia tant assenyalat de retrobament i germanor:
Molts cops s'acostuma a començar amb aperitius fred o quelcom sembla al que entenem per un vermut, doncs aquí us recomanem:
- Vermut de Falset blanc
- Cava Trepat Brut Rosat de Celler Carles Andreu
Els entrants
Amanides fredes, marisc i/o crustacis, doncs aquí us recomanem:
- Renéixer 2016 blanc de Mas Igneus
- Cava Selectio de caves Parés Baltà
Mengeu carn?
Si feu carn, segurament no seràn plats contundents, doncs aquí us recomanem:
- Ruella 2015 de Celler Balaguer i Cabré
- Celler Cecilio 2016 de Celler Cecilio
- Embarbussament rosat 2015 de Celler Aixalà Alcait
Si feu peix, segurament no seràn plats contundents, doncs aquí us recomanem:
- Coma Blanca 2016 de Mas d'en Gil
- Planetes de Nin Carinyena Blanca 2016 de Familia Nin-Ortiz
- Nelin 2014 de Clos Mogador
Sabem que els dolços manen, però no ens tanquem a lo fàcil:
- Etim Garnatxa Blanca 2015 "Verema Tardana" de la Coop. Falset-Marçà.
- Dolç d'en Piqué 2015 de Gratavinum
- Arrels 30 anys d'Arrels del Priorat
Hora de Gintònics i altres combinats, o d'un bon cava Gran reserva, o d'un que hagi passat per bóta.
Bona revetlla!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada