dimarts, 29 d’agost del 2017

L'atac del costat fosc de la força


Molts de vosaltres coneixeu el Destrankis del Celler Aixalà Alcait, un vi ecològic amb un 80% de Garnatxa i un 20% de Carinyena, però avui us vull parlar de la seva antítesi, el seu germà del "costat fosc de la força": Destrankis 2015 No Ecològic.

Aquest vi s'elabora de la franja de protecció que el Jordi estableix amb algun dels seus veins que no treballen en Ecològic, i per garantir la sanitat dels vins que sí que surten amb el segell del CCPAE. Parlem d'un vi amb un 80% de Carinyena i un 20% de Garnatxa, i que tanmbé ha estat envellit en bòtes de roure francès durant 12 mesos.

Nas que ens marca fruita fresca i flors, amb un cert toc alcohòlic, però que no molesta. Matisos subtils de vainilla i torrats de la criança, però en cap moment parlariem d'un vi amb fusta. 

Però la sorpresa arriba en boca, amb una entrada molt fresca, amb tanins poc marcats i sense puntes. sorprent la lleugeresa i no és un vi de gran longitud, un vi d'estiu sense cap mena de dubte, o per aquells que vulguin atançar-se al Priorat des d'una vessant diferent.

Nomès 700 ampolles, haurem de córrer!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 
Wine Blogger