dijous, 10 de gener del 2013

Parlen del Piró

Avui, passejant per la xarxa, he ensopegat amb una crítica del nostre restaurant que m'ha agradat per la senzillesa amb la que parla i ens tracta. Es tracta de del la pàgina www.vinowine.es, una web on quatre amics fan comentaris de tastos, restaurant, etc..
En concret es centren en la "truita amb suc", un dels plats que marquen el caràcter i la història de la nostra comarca. L'autora comenta que a la carta apareix força el bacallà, i és clar, aquesta menja era molt econòmica i era una de les maneres de menjar peix a l'interior. A continuació llisto alguns dels plats que s'elaboraven tradicionalment amb aquest peix:
  • Esqueixada de bacallà
  • Enciam amb Romesco
  • Brandada de bacallà
  • Bacallà amb samfaina
  • Bacallà confitat
  • Bunyols de bacallà
  • Bacallà a la llauna

Pel que fa a la web, molt recomanable, no es tracta d'un punt on es vegin les ganes de satisfer un ego fora de lloc, on mostrar que s'és un gourmet i que els altres no en tenen ni idea. No, és un punt on poder descobrir restaurants, vins i sortides enoturístiques.
Per altra banda, també parlen de la truita amb suc i de nosaltres al blog de la Yuko Satake, una asidua del Priorat que més d'un cop s'ha deixat caure pel Restaurant Piró.

2 comentaris:

  1. Fent la meva visita setmanal al teu blog i atès que la truita amb suc, sempre m'ha donat curiositat i m'agrada, m´he llençat sobre el link de la Yuco... i ostres... està tot en japonès... :(.

    De l'altre blog o web que parles, no en soc gens fan, però com diuen "a gustos colores".. :)

    Salut Jaume..!!

    ResponElimina
  2. Ei Ricard,
    El blog en Japonès m'ha fet gràcia, i l'he mig llegit amb el traductor. L'altre no el coneixia, i em va fer gràcia que parlessin de la truita amb suc, és un plat típic del Priorat que potser no valorem prou.
    Una abraçada!!

    ResponElimina

 
Wine Blogger