dimecres, 22 de maig del 2024

Avui tastem Parhelia 2023

Avui tastem la nova anyada d'un dels nostres vins, el Parhelia 2023, una anyada amb classificació de Vi de Vila que ha representat un petit canvi de disseny de l'etiqueta, on s'ha mantingut un disseny prou similar  i tot i afegir-hi nova informació sense que es vegi sobrecarregat, però del que estem més contents és del vi, el fruit d'una vinya que tot i les dificultats climàtiques es reivindica amb fruita, frescor i acidesa.



Tornem a tenir una producció baixa, amb només 730 ampolles, però el més important és que la vinya continua formant-se i tot i no tenir rec de suport, la feina que fem en el treball de la terra va donant els seus resultats. 

De color clar, cristal·lí, brillant i d'aromes a fruita amb pinyol i floral, (plantes aromàtiques mediterrànies com el timó o el romer), amb una mineralitat marcada, en boca és un vi fresc, llarg, amb textura gràcies al sól i els 5 mesos de "battonage" en tanc, sense passar per fusta. Molt bona acidesa, rodó.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 
Wine Blogger