divendres, 1 de març de 2019

Preparant Tasts

Aquest dies hem estat enfeinats preparant tasts per clients de Bèlgica, Noruega i Suècia. 

Aquesta és una de les feines que ens agrada fer. Ens agrada fer tasts i visites a cellers amida per cadascun dels nostres clients i ajustat a les necessitats que tenen.

Així, un dels que hempreparat és per 10 clients de Bèlgica que venen per primer cop al Priorat, i un altre és per un club de vins de Noruega amb els quals ja portem col·laborant desde fa cinc anys.

Que divertit poder tenir un ventall d'uns 300 Priorats per descobrir-los la nostra DOQ, i que maco és quan et fan confiança i et permeten jugar amb diferents conceptes per tal de mostrar-los el mosaic de diversitat que dibuixa la nostra comarca.

Vinga, un cop acceptats els tasts, ara els rebremamb els braços oberts en els propers dos mesos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 
Wine Blogger