dissabte, 26 de gener de 2019

Avui tastem Les Clivelles Ranci-Dolç

D'un temps ençà, van apareixent vins rancis i rancis dolços que recuperen una tradició quasi extinta i que va revifar amb les puntuacions Parker dels rancis d'Arrels del Priorat.

Entre altres, el Celler Aixalà Alcait ens ha sorprès aquest any amb un Ranci-Dolç, un vi oxidatiu de carinyena sobremadurada de 15,5º dela collita 2011.


Les Clivelles de Torroja Ranci-Dolç és un vi perfumat, amb fruits secs i una oxidació elegant, que el fa molt adequat per aquells que cerquen un dolç, però atractiu pels amants del ranci, ens trobem davant un vi de tall modern, que sense oblidar els rancis i dolços dels vells cellers, mostra una cara més amable.

En boca és elegant, lleuger i amb una acidesa i persistencia que t'omple, però sense saturar-te. Un dolç que podria recordar un vi bullit o un porto, sense astringències ni excesos.

Una joia amb només 700 ampolles.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 
Wine Blogger