Molta gent no sap que al Priorat també fem vins blancs, i aquest dies els nostres visitants s'estan sorprenent de la quantitat i diversitat dels mateixos que hi ha. Nomès es tracta d'un 10% de la producció total dels vins de la DOQ Priorat, però la tipicitat i l'ànima de la comarca també la podeu descobrir en aquest petit secret que amaga la terra de la llicorella.
- Vins monovarietals de Garnatxa, com l'Udol del Celler Cecilio o l'Endivinalla del Celler Aixalà Alcait.
- Vins de Pedro Ximenis com el Sant Jeroni de Celler Abadia o el Genium del Genium Cellers.
- Vins amb cupatge de Garnatxa i Chenin com Les Brugueres de La Conreria d'Scaladei.
- Vins amb Escanyavelles i Garnatxa com l'Escanyavelles de Celler Cal Batllet.
- Vins amb Garnatxa i Picapoll blanc com Cal Compte de Celler Cal Pla.
- Vins amb Garnatxa i Viogner com el Llum d'Alba de Trossos del Priorat o l'Enllaç de Cellers Capafons-Ossò.
- Amb cupatges complexes com el Nelin de Clos Mogador.
I molts més.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada