dijous, 7 de juliol del 2016

10 Anys Imaginant Esperiències

Sembla que no pugui ser i ja fa 10 anys que Bonviure va obrir les portes, i en aquesta dècada hem gaudit de grans moments i del plaer de recomanar vins, olis, melmelades, formatges i sobre tot, territori.


Una de les facetes que molta gent que ens visita desconeix de la feina de la nostra botiga és l'organització d'experiències úniques, a mida i que ens permet el fet de conèixer molt i molt bé el territori, els cellers, la gent, les vinyes, els vins, la història, les llegendes i les anècdotes que fan del Priorat i del Montsant el que són.


Us heu casat i voleu un dia inoblidable? Hi ha una parella de Boston que fa 6 anys van gaudir d'una de les nostres experiències i encara rebem cada any un email d'agraiment. Aquesta setmana una parella de California, per exemple, van descobrir el Priorat i alguns dels seus grans vins durant 4 hores i trepitjant territori.


Sou un grup d'amics i voleu fer un tast? Un tast per descobir els blancs, tast de monovarietals de garnatxa,  tast de monovarietals de carinyena o per entendre i diferenciar les diferents Viles del Priorat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 
Wine Blogger