dijous, 5 de setembre del 2013

Reflexions: S'ha acabat l'estiu

Aquest any, donat que la verema va tard, tenim més temps per asseure'ns a analitzar aquestes vacances que ja s'han acabat, o que s'estan acabant.
Un estiu amb molts visitants a la botiga, i s'ha venut força, però és molt interessant veure que més d'un 80% dels visitants, eren estrangers, sobretot francesos, alemanys, holandesos i suissos, però aquest any, s'ha notat un increment de clients de paisos nòrdics i de centreeuropeus, especialment polonesos.
Aquest mateix perfil ha estat el que hem tingut al Restaurant Piró, amb un clar coneixement dels vins de la nostra zona, així com molta inquietud per descobrir nous vins, petites produccions que no arriben als seus paisos.
En general, i a mode de crítica constructiva de cara a millorar la nostra oferta enoturística, els nostres visitants es van queixar força sovint del poc coneixement d'altres llengües en restaurants i cellers. Especialment remarcable que en general mostren una manca del coneixement de l'anglès.
També a mode d'anècdota, ens va fer molta il·lusió conèixer seguidors del nostre blog del Regne Unit, Alamania i Suècia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 
Wine Blogger