Hi ha una part de la nostra feina que ens agrada molt de fer, i és parlar del territori, dels nostres vins, dels seus productors, i aquest mes d'Octubre ha començat amb una serie de tastos i maridatges pels nostres clients.
Aquest dissabte un tast al Restaurant Piró de quatre vins amb tot un assortiment de tapes i tastets, que representen en bona part la nostra filosofia de compromís amb el territori, tant a nivell enològic, com a nivell gastronòmic i paisatgístic.
- Petit Genesi 2010 (DO Montsant)
- Lionesa de rostit de vi ranci Arrels 30 anys
- Patata emmascarada amb tomaca al pesto
- Escumes de bacallà
- La Guinardera 2007 (DOQ Priorat)
- Flam de bolets
- Cargols dolços i picants
- Tripa amb cigrons
- Les Clivelles de Torroja 2010 (DOQ Priorat)
- Escudella barrejada
- Fesols amb xoriç picant
- Gratavinum 2 Pi R (DOQ Priorat)
- Assortiment de Formatges
Aquest proper diumenge, ens visita un grup al que els hem preparat:
- Ruta per diferents vinyes de Gratallops per poder explicar a peu de vinya els diferents tipus de plantació, varietats i maneres de portar les vinyes.
- Visita al Celler Balaguer i Cabré on veurem com treballen els petits cellers de la DOQ Priorat i farem un repàs per la història de la comarca.
- Tast amb els següents vins DOQ Priorat:
- Rotllan Torra 2007
- Argeles 2008
- Mirador 2009
- La Guinardera 2007
- Les Clivelles de Torroja 2010
- Dinar al Restaurant Piró
I la setmana següent un altre dinar de maridatge.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada