diumenge, 26 de desembre del 2010

Gran Reserva Tutusaus i rosat de Valldolina

Avui he tastat dos vins a tenir en compte.
En primer lloc comentar el Rosat 2010 de Valldolina, més fàcil que altres anys, un merlot que dona moltes xutxes en nas, i que en boca no es gens dolç, omple la boca i aguanta, fent-se llarg però sense fer-se pesat. És molt fresc, d'acidesa molt ben compensada, cosa que ajuda a treure-li sensació alcohòlica, i d'un color brillant i menys pujat que d'altres anys.
Per altra banda, el cava Gran Reserva de Tutusaus, que per començar se'ns presenta amb una etiqueta nova, més moderna, sorprèn amb una bombolla fina, un carbònic molt ben integrat, i en nas manifesta un fons mineral, un toc un punt calcàric, i m'atreviria a dir que fins hi tot un punt argilós.
En boca és elegant i llarg, fresc, malgrat ser un cava amb tant de temps en rima.
Sense cap mena e dubte dos bons companys a taula!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 
Wine Blogger