![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgI7R_k4ijOyOhRbYnGTMKzMa1evQP5IE7e9ssgWBHim3WrF170lXzQ8czXF-Yu9vg4MuM89eqc-L05Cmtg1W8Zam2Mtk1-IL8smFhHntsxAf0r-kdmLEl1XQOxXM4M9F0n6e5TO7Vnfyk0/s320/jose-pariente-fermentado-en-barrica1.gif)
Tot i la meva coneguda vena plena de tanins, cada cop més m'agrada descobrir noves sensacions en vins blancs, i l'altre dia, vaig tenir l'ocasió de tastar amb el senyor Ignacio Prieto, el vi que elaboren amb verdejo fermentat en botes de roure francès.
El color és groc palla brillant, i si bé en nas és una delícia, amb fruita exòtica i tocs minerals, el que realment sorprèn és la boca glicèric, rodó i equilibrat, amb un toc final un punt amargant, que el fan una delícia.
El color és groc palla brillant, i si bé en nas és una delícia, amb fruita exòtica i tocs minerals, el que realment sorprèn és la boca glicèric, rodó i equilibrat, amb un toc final un punt amargant, que el fan una delícia.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada