dimecres, 24 de març del 2010

Champagne Brice

Jean Paul Brice és un home encantador, és el propietari i patriarca de la família que elabora el champagnes Brice, i que tenen la seva seu a Bouzy.
Els champagnes de Brice són el que anomenaríem champagnes de “terroir”, i en aquest apunt faré quatre ratlles dels champagnes que he tastat aquesta setmana.

Brice Tradition

Es tracta del cuvée clàssic de la Champagne, amb pinot noir, pinot menier i chardonnay. Un champagne elegant i fresc, que resulta envolvent i ample en boca. Fruita i frescor.

Brice Rosé

Un fora de serie. Pinot noir i Bouzy Rouge, una varietat autòctona de Bouzy, que li dona un toc avinat i molt personal. Un color ceba i una acidesa en boca molt refrescant. Un champagne ideal per acompanyar un aperitiu, un sushi o cuina tailandesa.

Brice Aÿ Grand Cru

Grands Cru de “terroir”! Brice és l'únic productor de la Chapagne que produeix Gran Crus sense barrejar Grand Crues diferents. Així, el Grand Cru d'Aÿ, té laa tipicitat de la zona d'Aÿ, uns tacs cítrics moltinteressantt, amb una acidesa super refrescant i una finura i nitidesa molt i molt especials.

Ah, i el millor és el preu d'aquest champagnes!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 
Wine Blogger