El concepte inicial més o menys s'ha mantingut, i la millor tarja de visita és tenir clients que cada cap de setmana, o sovint venen a fer-nos una visita i tastar els nostres plats. Plats que s'han anat ampliant, deixant sempre alguns dels que fem des que varem començar, i incorporant alguna novetat de tant en tant. Les darreres:
- Galtes de porc
- Mandonguilles amb sanfaina
I pel que fa al tema dels vins, continuem posant un vi de la casa, que al principi era del Celler Cecilio, i que des de fa uns anys és fruit de les nostres vinyes. El que si hem anat treballant, és en la nostra oferta de vins embotellats. La nostra aposta des d'un inici ha estat l'aposta pels vins de la comarca, i si bé l'any passat varem incorporar els vins per copes, ara anem més enllà, i servirem vins de gama alta també per copes.
Esperem que la nova iniciativa agradi als nostres amics i clients!!!
Molt bona iniciativa
ResponEliminaAquest cap de setmana tenim a copes:
ResponElimina* Manyetes 2004
* Laurona 2005
* Guinardera 2005
* Vessants Xic
* Tretze
* Ninota