diumenge, 25 d’octubre del 2009

Què fer els propers caps de setmana?


Es temps de festes i fires del vi!

El proper 25 d'Octubre tenim la 1ª festa del vi de Lleida, que el 26 es complementa amb la 2ª Mostra dels vins DO Costers del Segre.

El dia 7 de Novembre l'Associació Cellers de Porrera, formada pels 18 productors de vi que actualment elaborem al poble, organitzen el “Tasta Porrera” 2009 que tindrà lloc el dissabte a les 11 hores a la Plaça Catalunya de Porrera, durant el mateix acte també es podran degustar els plats de cuina tradicional elaborats pels 5 locals de restauració de Porrera.

Participen en aquest tast 16 cellers de Porrera que posaran a la vostra disposició els seus vins de les collites que actualment estan al mercat i per tant moltes d’elles en un bon moment per el consum. Per cert, les copes són Riedel.

Del 6 al 8 de Novembre també us recomano la XXII Festa del Vi de Gandesa, que organitza la Cooperativa de Gandesa, l'Ajuntament de Gandesa, una associació cultural Gandesana i el Consell Regulador de la DO Terra Alta. Una mostra que no us podeu perdre, on descobrir els grans vins de la Terra Alta. Per cert, les copes també són Riedel.

Je,je, el de les copes és una llicencia publicitari!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 
Wine Blogger