diumenge, 23 d’abril del 2017

La Cooperativa fa 100 anys!

Aquest any és el 100 aniversari de la Cooperativa de Gratallops, al 2018 se celebraran deu anys de la fusió de les cooperatives dels quatre pobles, (El Lloar, La Vilella Alta, La Vilella Baixa i Gratallops), i al 2019 la Cooperativa de la Vilella Baixa complirà cent anys.


Els actes commemoratius del centenari començaran amb l’elaboració d’un mural de la il·lustradora Marina Capdevila al Celler de Gratallops. També seran una part important les activitats amb l’escola Llicorella del poble, on els alumnes treballaran el cooperativisme i participaran en l’elaboració de l’etiqueta del “vi del centenari”.



El 10 de juny, el celler acollirà l’acte central de celebració i trobada de tots els socis i persones relacionades amb la llarga història de la cooperativa.

A més, està previst incentivar la plantació de varietats autòctones, fer millores a les instal·lacions del celler i introduir novetats en les activitats enoturístiques i l’entorn digital.

Des d'aquest blog, volem felicitar a tots els socis per aquesta efemèride, i més tenint en compte el caràcter vertebrador i social que han tingut i tenen les cooperatives en el nostre pais.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 
Wine Blogger