Feia dies que estava centrat en altres tasques, i no he actualitzat el blog amb algunes de les noves adquisicions del Bonviure i de la nova carta de vins del Restaurant Piró.
Avui vull parlar-vos del "S" del celler Saó de Coster, un vi fresc, on el treball acurat en foudres i en tines d'acer inoxidable, el fan diferent, jovenívol, amb quelcom elèctric. Tot i el seu cupatge de garnatxa, carinyena, cabernet Sauvignon i Syrah, estem davant un vi que fuig dels totems que han donat a coneixes la DOQ Priorat arreu, i que podem emmarcar en un concepte de Priorat més modern i desenfadat.
En quant al celler, dir-vos que ens trobem amb la sabiduría i l'assessorament del senyor Frédéric Duseigneur, expert en biodinàmica, i amb un equip ple de vida i joventut, que en pocs mesos li han donat un aire nou a aquest celler.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada