En el meu afany per tastar vins d'altres zones, que tot i que no incorporarem al catàleg del Bonviure, ens aporten coneixement i veure diferents maneres de fer i de transmetre.
Ahir vaig tastar aquest vi de "Microbodega el Alumbro", un vi ecològic de Zamora amb Ull de Llebre i prop d'un 5% de Cabernet Sauvignon.
Un vi molt varietal, l'Ull de llebre es mostra en tot el seu ventall d'olors i sabors, donant en nas molta fruita, flors i un lleuger toc mineral. A cegues diria que es tracta d'un vi amb maceració carbònica, però no n'estic segur.
En boca és molt fàcil, llaminer i fresc, un d'aquest vins per tenir a casa si es vol un vi sense complicacions.
Aquest celler, és un com tants d'altres que treballa les seves terres i que mira d'obrir-se pas en aquest difícil mercat del món del vi. Apuntar la forma tradicional de treball i un respecte pel territori.
De totes maneres, friso per tastar el blanc de Alumbro, que m'han comentat és una vertadera raresa, en el sentit positiu d'aquesta paraula.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada