dimecres, 8 de juny del 2011

Heus* Negre 2008Avui tasto un vi que em va duu el Jaume de Girona, i que fins a dia d'avui no havia tingut ocasió de tastar-lo.
Es tracta d'un vi am Samsó, Garnatxa, Syrah i Merlot, i la veritat és que el 10% d'aquesta darrera verietat és el primer que es nota al obrir l'ampolla.
D'aroma, es presenta molt afruitat, fruita madura, amb un fons làctic subtil, elegant, aquell toc a les gomes Milan que algun cop comentavem amb la Silvia Puig.
En boca té una entrada fresca, sedosa, amb un punt aspre, i una acidesa marcada, però que no molesta. el segu gust no és excesivament llarg, però no és un vi curt, i és molt llèpol.
Moltes gràcies per aquest present Jaume, l'havia provat a la mostra de vins de la DO Empordà, però no amb la calma que ho he fet ara, i està molt bo.

1 comentari:

  1. Sempre que tinc ocasió de tastar vins de la DO Empordà, em quedo amb la idea de que cal que experimenti més en aquesta DO.

    En general em sorprenen agradablement, però el seu nivell de distribució no és pas òptim i fa que estiguin menys a l'abast que altres DO's catalanes, que trobo amb més facilitat.

    ResponElimina

 
Wine Blogger