divendres, 14 de gener del 2011

Art Priorat: Participa de l'art


DO La Más Bella” és un projecte editorial participatiu, que es desenvolupa —en diversos temps i espais— mitjançant el següent procés: repartiment gratuït de 3.000 bosses de paper a través de comerços i oficines d'informació del Priorat, tres models de disseny que ens interroguen sobre el nostre grau de pertinença a la comarca.
A partir d’aquí, podem seguir el joc proposat per La + Bella amb les instruccions que consten en un full que hi ha a la bossa. Si és així, la bossa es reconvertirà en un sobre on cal introduir una mostra del Priorat; és a dir: qualsevol cosa que es faci o que es reculli, en qualsevol format, i que, segons el parer de cadascú, es relacioni amb el Priorat.
La bossa, amb la mostra, cal enviar-la anònimament a l'adreça de correus facilitada, sense cap despesa de franqueig. Amb les mostres rebudes es realitzarà una edició, de format encara per determinar.
Al web http://www.lamasbella.org/ hi podeu trobar la llista d'establiments —comerços i oficines d'informació— on podeu aconseguir les bosses i l'actualització dels establiments adherits a aquesta campanya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 
Wine Blogger