diumenge, 9 de maig del 2010

Nous formats pel vi


Els nous formats arriben al món del vi, i si bé tots tenim molt assumida la garrafa de plàstic quan anem a comprar vi a granel, en aquest apunt vull parlar de dos nous, o no tan nous formats.

El BAG-IN-BOX ha estat la resposta moderna al vi a granel, i cada cop podem trobar més vins en aquest format. Qui ho havia de dir? Fa uns anys va aparèixer el TETRABRIK, amb el Don Simón, i ara podem trobar vins de debò en aquest nou format. Us recomano el del Celler del Masroig, que amb un tamany de 3 litres, permet tenir-lo en fresc a la nevera i en perfecte estat de conservació. A més, el vi és força bo. De totes formes, a mí no se m'ha fet malbé mai cap vi, je, je!!!

Ara si, pel que no passo és pel vi en llauna. M'imagino les llaunes en palets tal i com he vist les llaunes de Coca-Cola, per exemple, sotmesos a temperatures extremes. No sóc cap expert, segurament un carca del vi, però prefereixo no passar per això. De tota manera, si està enfocatt de cara als que fan el “botellón” i el “Calimocho”, doncs benvinguda aquesta iniciativa, o no!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 
Wine Blogger