diumenge, 24 d’octubre del 2021

Avui tastem Giol de Porrera Mas d'en Caçador Vi de Paratge

Per desgràcia les darreres recomanacions que us estic fent són de produccions molt limitades, però ja sabeu que és especialitat de la nostra botiga trobar rareses, vinificacions peculiars, bé pel raïm amb el que s'ha elaborat el vi, bé pel número d'ampolles que s'han fet o per altres motius que han fet que ens enamoréssim d'aquella ampolla.

Avui tastem un Vi de Paratge, concretament el vi de Giol de Porrera del paratge Mas d'en Caçador, un vi del que només se n'han elaborat 300 ampolles i que té un cupatge un punt peculiar, amb Garnatxa, Carinyena i Picapoll. Tot vinya vella de coster, com els hi agrada treballar en aquest petit celler familiar, i amb maceracions curtes amb les pells, tot cercant una tanicitat més agradable, potser, un vi de tall més actual.

Vi de ribet brillant, violeta, amb una capa mitjana i un nas penetrant, sense sobre-maduracions i tot i que es nota la criança, no hi ha un excés de fusta, la veritat és que transmet frescor, maduixetes i un fons mineral molt agradable.

En boca té una entrada prima, fresca, amb molt bona acidesa i uns tanins prou afinats, tot i que amb uns pocs mesos guanyarà elegància. És llarg, golós, un gran vi que ens mostra un Priorat autèntic i elegant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 
Wine Blogger