diumenge, 18 de setembre del 2016

Una mica reflexió sobre els nostres visitants

L'Agost s'ha acabat, i hem volgut fer un petit resum del que ha estat en quatre xifres que donen idea del perfil dels nostres visitants.


Gràfica de visitants 


Ha estat el millor mes d'Agost des de que vèrem obrir la botiga el 2006, amb un predomini de les families i les parelles, i on cada vegada més, els grups, especialment de nòrdics, han crescut en les estadístiques, tal i com mostra el gràfic que segueix.


Pel que fa a l'origen, els visitants Catalans i del País Valencià continuen essent una part molt significativa dels nostres clients, però el gruix dels paisos Nòrdics (Dinamarca, Suècia, Finlàndia i Noruega) han agafat un pes molt significatiu, seguint la tendència ascendent dels darrers tres anys. El turista tradicional de Bèlgica, França, Alemania, Holanda, Suisa i Estats Units continua essent nombrós, i es nota un cert increment del turisme Rus, i tot i que és molt minoritari, acostuma a ser de molta qualitat.


En quant a quin impacte té aquest turisme a la nostra comarca, he de dir que es tracta, en general, d'un visitant tranquil, que cerca natura i que ve en general cridat pel vi, i que es sorpren pel paissatge, la tranquilitat i que també tinguem uns olis d'oliva de tanta qualitat.

Valoren especialment el valor afegit que sabem aportar al vi, havent-hi casos en que tot i visitar cellers, venen al nostre establiment a comprar pel nostre tracte familiar i professional, assessorament i diversitat en l'oferta.

Així també, valoren especialment el fet que parlem diferents llengües i que s'enduen experiències diferents, fetes a mida.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 
Wine Blogger