dijous, 7 de gener del 2010

Us faré dentetes!!!!

Bé, s'ha acabat aquesta època de bogeria culinària!
Tot va començar el dia 25 a casa dels pares de l'Anna, amb una “sopa de galets” de genuflexió i un pollastre que es feia dir “sí senyor”. La Mª Antònia es va lluir, i varem fer un Nadal en majúscules i en una companyia immillorable. Per beure un blanc de Segura Viudes, Coto Gran Reserva 1998 i un bon cava.
L'endemà va ser el torn d'una altra Antònia, concretament la meva tieta, que va fer una carn de vedella espectacular, super melosa i amb una salseta que demanava a crits pa. Per beure Guinardera 2005 i cava Parés Baltà Brut.
També varem fer un dinar gastronòmic amb la nostra amiga Ana, que va visitar-nos des d'Irlanda. Una amanida de cigrons i un salmó amb verdures a la papillota. Per beure un vi blanc de l'empordà.
Uns dies de relax, bé, tret de la nit de fi d'any, que tampoc mereix massa menció, i la nit de reis la Mª Pilar va preparar-nos “sopa de galets”, pollastre amb gambes i el tradicional “tortell de reis”. Per beure un vi que ens va dur el meu amic Olivier, “Morey-Saint-Denis Christophe Bryczek", i un Caus Lubis del 1998, dos fores de serie.
I varem acabar el Nadal com el vam començar, a casa els pares de l'Anna, amb una altra “sopa de galets”, espectacular, i pollastre amb escamarlans. Per beure un blanc del Penedès i un bon cava.
Ja pensava que havia acabat, però avui l'Annalia m'ha dut un regal que no té preu. Un codonyat casolàque ha fet la seva mare, la Sílvia i que “está de muerte”.
Hauré de plantejar-me molt seriosament el fer règim!!!!

1 comentari:

  1. Oooooooooh....!!!!! Espero que estigui bó!! :-)
    La meva mare estarà molt contenta de que el seu "membrillo madrileño" sigui tastat i gaudit per un "apreciador de lo bueno" com ets tú!
    Que vagi de gust!

    ResponElimina

 
Wine Blogger